Lavere fragt ved hjemmelevering pga. COVID-19 og gratis fragt er sænket til 500 kr. 

Handelsbetingelser

Betaling

Vi tilbyder flere mulige betalingsmetoder. Den mest sikre, og den betalingsform vi anbefaler, er at betale med et betalingskort. Vi accepterer følgende korttyper:

  • Dankort
  • Visa/Dankort
  • Visa
  • Visa Electron
  • MasterCard
  • MasterCard Debit
  • Maestro

Online betaling med kort

Ved betaling med elektronisk betalingskort trækkes beløbet først, når varerne er afsendt. Der betales via en sikker og krypteret SSL-forbindelse (Secure Socket Layer). Dette betyder at dine kortoplysninger ikke kan læses af udenforstående. Når du handler med et betalingskort, forbeholder vi os retten til at kontrollere, om de personlige oplysninger, der er opgivet, er sande. Vi kan til enhver tid nedskrive det betalte beløb, hvis f.eks. et produkt er udsolgt, eller ikke ønskes alligevel. Men af sikkerhedsmæssige årsager kan vi aldrig forhøje det godkendte beløb.

Bestilling og betaling

Alle vores viste priser på hjemmesiden er inkl. dansk moms og andre afgifter.Vi sælger gerne til udlandet også, så send os en mail eller ring til os, hvis dette ønskes, så finder vi en løsning. Når du har afgivet en bestilling, vil du modtage en online bekræftelse. Bemærk, denne mail kan desværre godt havne i junkmail. Skulle du ikke modtage denne bekræftelse indenfor 1 time, bør du kontakte os. Denne vedhæftede ordrebekræftelse er også din online kvittering for dit køb hos Pocketmonster.dk Du vil desuden modtage en ny mail, samme dag som din ordre er afsendt med trackingnummer, så du kan spore din pakke. Prisen på bestillingstidspunktet, er den gældende pris for købet. Pocketmonster.dk tager forbehold for trykfejl, prisfejl, moms- og afgiftsændringer samt udsolgte varer og leveringssvigt fra vores leverandører

Returnering og fortrydelsesret

Når du handler hos PocketMonster.dk har du 60  dages fortrydelsesret. Du skal meddele os, at du fortryder købet og derpå returnere varen til os. For at gøre fortrydelsesretten gældende, skal du ved en tydelig erklæring via mail (info@pocketmonster.dk) give os meddelelse herom senest 60 dage efter modtagelsen af varen. Derefter har du yderligere 14 dage til at sende varen retur til os. Varen skal returneres i samme stand og mængde, som da du modtog den. Når du benytter fortrydelsesretten, skal du selv betale for fragten retur til os. Vi tilbagebetaler beløbet så snart, vi har modtaget varen og tjekket at varen er i samme stand og mængde, som da du modtog den. Når der er tale om en ren returvare/ombytningsvare, vil udgiften til returneringen tilfalde dig. Du bærer risikoen for varen fra varens levering, og ved returnering er du ansvarlig for at varen er pakket forsvarligt ind. Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen, uden samtidig at give os tydelig meddelelse om dette. Returvarer sendes til: MJ Kratz I/S Blegdamsvej 20, 4. tv. 2200 København N Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav.

Reklamation

Der ydes naturligvis 24 måneders reklamationsret i henhold til købeloven. Hvilket betyder, at du enten kan få varen ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Skade på varen som følge af fejlhåndtering fra kundens side er ikke dækket af reklamationsretten. Reklamation vedr. fejl og mangler skal meddeles til PocketMonster.dk i rimelig tid efter varens modtagelse. Her anses max. to måneder som rimelig tid, med mindre andet er aftalt. Er reklamationen berettiget, refunderer vi naturligvis dine (rimelige) fragtomkostninger. Varen sendes til: MJ Kratz I/S Blegdamsvej 20, 4. tv. 2200 København N Du bedes informere os om problemstillingen, så detaljeret som muligt. Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav eller lignende. Husk at varen altid skal returneres i forsvarlig emballage.  Hvis du vil kontakte os, kan du gøre det via mail: info@pocketmonster.dk eller telefon 51894828.

Privatlivspolitik

Se vores særskilte side om privatlivspoltik.

Scroll til toppen

Log ind på din konto