Prismatch
Gratis fragt ved køb over 1000
60 dages returret
Fremragende på Trustpilot

Betaling

Vi tilbyder flere mulige betalingsmetoder. Den mest sikre, og den betalingsform vi anbefaler, er at betale med et betalingskort. Vi accepterer følgende korttyper:

  • Dankort
  • Visa/Dankort
  • Visa
  • Visa Electron
  • MobilePay
  • MasterCard
  • MasterCard Debit
  • Maestro

Vi tager ikke kortgebyrer.

Online betaling med kort

Ved betaling med elektronisk betalingskort trækkes beløbet først, når varerne er afsendt. Der betales via en sikker og krypteret SSL-forbindelse (Secure Socket Layer). Dette betyder at dine kortoplysninger ikke kan læses af udenforstående. Når du handler med et betalingskort, forbeholder vi os retten til at kontrollere, om de personlige oplysninger, der er opgivet, er sande. Vi kan til enhver tid nedskrive det betalte beløb, hvis f.eks. et produkt er udsolgt, eller ikke ønskes alligevel. Men af sikkerhedsmæssige årsager kan vi aldrig forhøje det godkendte beløb.

Fragt

Vi sender med PostNord, DAO og GLS. Se vores side om fragt og levering, for yderligere oplysninger. 

Leveringsmetode Transporttid Pris Note
PostNord – Pakkeboks/Posthus 1 – 2 arbejdsdage 36 kr. Leverer til pakkeboks/posthus om lørdagen
PostNord – Levering til døren 1 – 2 arbejdsdage 48 kr. Ingen levering om søndagen
DAO – Levering til pakkeshop 2 – 4 dage 47,50 kr. Levering alle dage også i weekenden
DAO – Levering til døren 2 – 4 dage 55 kr. Levering alle dage også i weekenden
GLS – Levering til pakkeshop 1 – 2 arbejdsdage 60 kr. Kun levering i hverdage
GLS – Levering til døren 1 – 2 arbejdsdage 81 kr. Kun levering i hverdage

Bestilling og betaling

Alle vores viste priser på hjemmesiden er inkl. dansk moms og andre afgifter.Vi sælger gerne til udlandet også, så send os en mail eller ring til os, hvis dette ønskes, så finder vi en løsning. Når du har afgivet en bestilling, vil du modtage en online bekræftelse. Bemærk, denne mail kan desværre godt havne i junkmail. Skulle du ikke modtage denne bekræftelse indenfor 1 time, bør du kontakte os. Denne vedhæftede ordrebekræftelse er også din online kvittering for dit køb hos Pocketmonster.dk Du vil desuden modtage en ny mail, samme dag som din ordre er afsendt med trackingnummer, så du kan spore din pakke. Prisen på bestillingstidspunktet, er den gældende pris for købet. 

Returnering og fortrydelsesret

Når du handler hos PocketMonster.dk har du 60  dages fortrydelsesret. Du skal meddele os, at du fortryder købet og derpå returnere varen til os. For at gøre fortrydelsesretten gældende, skal du ved en tydelig erklæring via mail (info@pocketmonster.dk) give os meddelelse herom eller benytte standardfortrydelsesformularen, som du finder nederst i handelsbetingelserne senest 60 dage efter modtagelsen af varen. Derefter har du yderligere 14 dage til at sende varen retur til os, hvorefter vi tilbagebetaler beløbet. Når du benytter fortrydelsesretten, skal du selv betale for fragten retur til os. Hvis varen har mistet værdi, og det skyldes at du har brugt den på en anden måde, end hvad der var nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer, kan du kun få en del af købsbeløbet tilbage. Beløbet du kan få tilbage afhænger af varens handelsmæssige værdi, og i visse tilfælde kan det betyde, at du kun kan få fragtomkostningerne tilbage. Når du benytter dig af din fortrydelsesret, vil udgiften til returneringen tilfalde dig. Du bærer risikoen for varen fra varens levering, og ved returnering er du ansvarlig for at varen er pakket forsvarligt ind. Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen, uden samtidig at give os tydelig meddelelse om dette. Returvarer sendes til: MJ Kratz I/S, Jagtvej 25, 2200 København N Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav.

Består ordren af flere partier eller dele, udløber fortrydelsesfristen 60 dage efter den dag, du modtager det sidste parti eller den sidste del.)

Fortrydelse af en del af købet 

Hvis du har købt flere varer hos os, har du mulighed for at sende én eller flere varer retur, selvom de er købt i én ordre. Bemærk, at du ikke får fragtomkostningerne retur, hvis du fortryder en del af dit køb. 

Tilbagebetaling af købsbeløbet 

Hvis du fortryder dit køb, får du dine penge tilbage. Hvis varen er værdiforringet, fratrækker vi det beløb, du hæfter for. 

Vi refunderer alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (det gælder dog ikke ekstra leveringsomkostninger i de tilfælde, hvor du har valgt en anden leveringsform, end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), senest 14 dage fra den dag, hvor vi har modtaget din besked om, at du vil fortryde aftalen. 

Vi tilbagefører pengene med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved købet, medmindre vi har aftalt andet.

Vi kan tilbageholde betalingen indtil vi har modtaget varen, med mindre du sender os dokumentation for at have returneret den. 

Reklamation

Der ydes naturligvis 24 måneders reklamationsret i henhold til købeloven. Hvilket betyder, at du enten kan få varen ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Skade på varen som følge af fejlhåndtering fra kundens side er ikke dækket af reklamationsretten. Reklamation vedr. fejl og mangler skal meddeles til PocketMonster.dk i rimelig tid efter fejlen er opdaget. Her anses to måneder som altid rimelig tid. Er reklamationen berettiget, refunderer vi naturligvis dine (rimelige) fragtomkostninger. Varen sendes til: MJ Kratz I/S, Jagtvej 25, 2200 København N. Du bedes informere os om problemstillingen, så detaljeret som muligt. Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav eller lignende. Husk at varen altid skal returneres i forsvarlig emballage. Husk også at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger. Hvis du vil kontakte os, kan du gøre det via mail: info@pocketmonster.dk eller telefon 51894828.

Privatlivspolitik

Vi har brug for følgende oplysninger, når du handler hos os:

Navn, adresse, tlf.nr. og mailadresse. Derudover gemmer vi også din mail, hvis du indtaster den i købsforløbet uden at betale for varen, så vi kan give dig besked om dine varer i kurven via email. 

Vi registrerer og videregiver de personoplysninger, som er nødvendige for at kunne levere varen til dig. 

Personoplysningerne registreres hos MJ Kratz I/S og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.  

Vi samarbejder herudover med en række andre virksomheder, som opbevarer og behandler data. Virksomhederne behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke bruge dem til egne formål.

Vi samarbejder kun med databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.  

Den dataansvarlige på pocketmonster.dk er MJ Kratz I/S.  

Du har ret til at få oplyst, hvilke oplysninger vi behandler om dig.
Hvis du mener, at oplysningerne er unøjagtige, har du ret til at få dem rettet. I nogle tilfælde har vi pligt til at slette dine persondata, hvis du beder om det. Det kan f.eks. være hvis dine data ikke længere er nødvendige i forhold til det formål, som vi skulle bruge dem til. Du kan også kontakte os, hvis du mener, at dine persondata bliver behandlet i strid med lovgivningen. Du kan skrive til os på: info@pocketmonster.dk  

For yderligere oplysinger se vores særskilte side om privatlivspoltik.

Klageadgang 

Hvis du som forbruger vil klage over dit køb, skal du kontakte. Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du sende en klage til: 

Center for Klageløsning 

Nævnenes Hus 

Toldboden 2 

8800 Viborg 

www.naevneneshus.dk

For at kunne klage, skal varen eller ydelsen, som du vil klage over, have kostet mindst 1.110 kr. og højst 100.000 kr. For klager over tøj og sko skal prisen dog have været mindst 720 kr. Det koster et gebyr at få klagen behandlet. (eller indsæt url for det/de nævn, der er relevante for de varer eller ydelser, I sælger i webshoppen.)

Når du handler på en e-mærket webshop, kan du gratis få behandlet din sag – uanset beløbets størrelse.

Har du bopæl i et andet EU-land end Danmark, kan du klage til EU-Kommissionens online klageportal her – http://ec.europa.eu/odr   

Handelsbetingelserne er senest opdateret d. 17.06.2022

Standardfortrydelsesformular

(Denne formular udfyldes og returneres kun, hvis fortrydelsesretten gøres gældende)

Til:

pocketmonster.dk

Jagtvej 25

2200 København N

E-mail: info@pocketmonster.dk

 

Jeg meddeler herved, at jeg ønsker at gøre fortrydelsesretten gældende i forbindelse med min købsaftale om følgende varer/tjenesteydelser:

_______________________________________________________________________

 

Bestilt den: _______________________________    

 

Modtaget den: _______________________________

 

Forbrugerens navn: _______________________________________________________

 

Forbrugerens adresse: _______________________________________________________

 

Forbrugerens underskrift: _________________________________________     


Dato: _________________

(kun hvis formularens indhold meddeles på papir)

 

NYHEDSBREV