Privatlivspolitik

For at kunne udføre vores services og sende varer, er vi nødt til at gemme dine persondata og har derfor vedtaget denne privatlivspolitik, der fortæller dig, hvordan vi behandler dine data.

 

Hvilken information indsamler vi?

Hos pocketmonster.dk indsamler vi informationer om dig:
  • når du bestiller en vare i vores online shop
  • hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev
  • hvis du benytter vores kontaktformular
  • hvis du opretter en bruger på vores website
  • Når du besøger vores site, placeres der cookies på din enhed – læs mere under vores cookiepolitk.
Vi indsamler oplysninger såsom dit navn, din adresse, din email og dit telefonnummer. Vi indsamler kun personlige informationer om dig, når du selv indtaster dem på vores hjemmeside og aldrig uden din samtykke.

 

Hvad bruger vi dine informationer til?

Vi bruger dine oplysninger til at:
  • Sende varer korrekt frem til dig og give dig besked om forsendelsen via email og/eller sms
  • Sende dig emails om nye varer og tilbud, hvis du har tilmeldt dig vores nyhedsbrev.
  • Svare på henvendelser, som du har sendt til os
  • Forbedre brugen af vores website (data i anonymiseret form)

Hvordan beskytter vi dine informationer?

Vi gennemfører en række sikkerhedsforanstaltninger for at opretholde sikkerheden af dine personlige oplysninger. Vores site er bl.a. sikret via en krypteret SSL-forbindelse (Secure Socket Layer).

 

Deler vi dine informationer med tredjepart?

Vi videresælger ikke personlige oplysninger. Vi videregiver kun dine oplysninger til betroede tredjeparter, som alle er godkendt og overholder den nye persondataforordning (GDPR). Følgende virksomheder vidergiver vi informationer til:
Pakkelabels.dk gemmer dine oplysninger, så vi kan sende varerne via deres system
Mailchimp får oplysninger, når du tilmelder dig vores nyhedsbrev.
Google Analytics får oplysninger via en cookie, når du besøger vores site, men kun i anonymiseret form.
PensoPay får oplysninger i forbindelse med kreditkortbetalinger

 

Vi behandler kun relevante og nødvendige persondata

Vi indsamler, behandler og opbevarer kun data om dig, der er relevante og tilstrækkelige i forhold til de formål, der er defineret ovenfor. Formålet er afgørende for, hvilken type data om dig, der er relevante for os. Det samme gælder omfanget af de persondata, vi bruger. Vi bruger fx ikke flere data end dem, vi har brug for til det konkrete formål.

 

Vi sletter dine persondata, når de ikke længere er nødvendige

Vi sletter dine persondata, når de ikke længere er nødvendige i forhold til det formål, som var grunden til vores indsamling, behandling og opbevaring af dine data.
  • Generelle henvendelser gemmes i 365 dage.
  • Tilmelding til vores nyhedsbrev gemmes så længe du ønsker at modtage nyhedsbrevet.
  • Ordrebestillinger gemmer vi i 5 år, som er et lovkrav fra Skat ift. regnskaber.

Dine rettigheder

Du har ret til at få adgang til dine persondata.
Du har til en enhver tid ret til at få oplyst hvilke data, vi behandler om dig, hvor de stammer fra, og hvad vi anvender dem til. Du kan også få oplyst, hvor længe vi opbevarer dine persondata og hvem, der modtager data om dig.
Du kan gøre brug af dine rettigheder ved at henvende dig til os. Vores kontaktoplysninger finder du nederst på denne side.

 

Du har ret til at få unøjagtige persondata rettet eller slettet

Hvis du mener at de persondata, vi behandler om dig er unøjagtige, har du ret til at få dem rettet. Du skal henvende dig til os og oplyse os om, hvori unøjagtighederne består, og hvordan de kan rettes.
Hvis du mener, at dine data ikke længere er nødvendige i forhold til det formål, som vi indhentede dem til, kan du bede om at få dem slettet. Du kan også kontakte os, hvis du mener, at dine persondata bliver behandlet i strid med lovgivningen eller andre retlige forpligtelser.
Når du henvender dig med en anmodning om at få rettet eller slettet dine persondata, undersøger vi, om betingelserne er opfyldt, og gennemfører i så fald ændringer eller sletning så hurtigt som muligt.

 

Du har ret til at gøre indsigelse mod vores behandling af dine persondata

Du har ret til at gøre indsigelse mod vores behandling af dine persondata. Du kan bruge kontaktoplysningerne nederst til at sende en indsigelse. Hvis din indsigelse er berettiget, sørger vi for at ophøre med behandlingen af dine persondata.

 

Klageret

Du har til enhver tid ret til at indgive en klage til Datatilsynet, Borgergade 28, 5, 1300 København K, over vores behandling af dine personoplysninger. Klage kan blandt andet indgives på mail mail eller telefon +45 33 19 32 00 – læs mere på https://www.datatilsynet.dk/borger/klage-til-datatilsynet/

 

Cookies

På PocketMonster.dk anvendes cookies med det formål at optimere websitet og dets funktionalitet, og dermed gøre besøget så nemt som muligt for dig. Ingen af vores cookies gemmer persondata og vi ser det derfor ikke som nødvendigt at have en cookie notifikation om brugen af cookies.
Vi bruger cookies til:
  • at registrere om brugerne er logget ind i vores system eller ej
  • at huske varer, der bliver lagt i kurven
  • Statistik over brugen af websitet via Google Analytics, men da det er anonymiseret data, betyder det, at vi ikke videregiver personlig data til tredjepart.

Hvordan sletter jeg cookies?
Se vejledning her: http://minecookies.org/cookiehandtering

Hvordan undgår jeg cookies?
Se vejledning her: http://minecookies.org/cookiehandtering

 

Dit samtykke

Ved at bruge vores hjemmeside accepterer du vores privatlivspolitik.

 

Ændringer i vores privatlivspolitik

Hvis vi ændrer i vores privatlivspolitik, vil vi skrive disse ændringer på denne side.
Denne politik blev senest ændret den 23/05-2018

 

Kontakt os

Hvis der er spørgsmål vedrørende vores privatlivspolitik, kan du kontakte os ved hjælp af nedenstående oplysninger.
MJ Kratz I/S
Tlf: 22342713
Email: info@pocketmonster.dk
Asnæsgade 2, 2
2200 København N