Prismatch
Gratis fragt ved køb over 1000
60 dages returret
Fremragende på Trustpilot

Pokémon

Pokémon er et spændende, fiktivt univers, hvor de magiske Pokémon lever side om side med mennesker. Noget af det mest fantastiske ved Pokémon er, at det inspirerer børn i alle aldre til leg og spil. Pokémon er et af verdens største brands, som rummer alt lige fra legetøj og samlekort til film, tv-serier og computerspil. Hos Pocket Monster har vi gjort alt, hvad vi kan for at tilbyde jer Danmarks største udvalg af Pokémonkort og legetøj. Gå på opdagelse i vores univers på siden her.

Pokémon shop

Pokemon shop

Pokemon er for børn i alle aldre

Du har sikkert ikke kunnet undgå at stifte bekendtskab med Pokemon, hvis du har været barn i 90’erne eller 00’erne – eller hvis du selv har børn i alderen 5 -12 år. Pokémon fanger nemlig rigtig mange børn på grund af det legende univers, hvor det går ud på at træne og blive gode venner med de spændende Pokémon som fx Charizard, Pikachu eller Rayquaza.

Noget af det mest fantastiske ved universet er, at det ikke kun er børn, der synes godt om Pokémon. Der findes også mange voksne, der har stor interesse for Pokémon. Især Pokémonkort fanger voksnes interesse – både som spilturneringer og som samleobjekter.

Vil du vide mere om Pokémon? Så læs vores baggrundsartikel om Pokemon, eller tjek den officielle side om Pokémon ud.

Danmarks Største udvalg af Pokemon
Hos Pocket Monster har vi et unikt udvalg af Pokemon inden for kategorierne:

pokemon kort ikon

Pokemon kort. Kortene kan bruges til mange forskellige ting. De er gode at samle på, at spille med og blot at lege med. Kortene er velegnede til både børn og voksne.

Pokemon bamser ikon

Pokemon bamser. Bamser er måske mest henvendt til de lidt yngre børn, der lige har stiftet bekendtskab med verdenen, da de kan lege og kramme dem.

Pokemon figurer ikon

Pokemon figurer. Her sætter kun fantasien grænser. Flere af figurerne har seje funktioner, der kan bruges til leg. Figurerne er mest henvendt til børn, men vi har også sjældne, japanske figurer, der er oplagte til voksne samlere.

Pokemon til skolen ikon

Pokemon til skolen. Skal dit barn starte i skole? Så har vi et unikt og stort udvalg af skoletasker og penalhuse.

Pokemon til børneneværelset

Pokémon til børneværelset. Hvis dit barn gerne vil have Pokémonuniverset ind på værelset, har vi en hel kategori fyldt med spændende plakater, tøj, sengetøj mv, som du kan gå på opdagelse i.

Pokemon shop 2

Køb Pokémon hos
Pocket Monster

Du skal købe dit Pokémonlegetøj eller samlekort hos os, fordi vi er rendyrkede specialister. Vi ved rigtig meget om universet, og vi brænder for at give dig den bedste oplevelse. Vi skriver blogindlæg og købsguides, fordi vi interesserer os for hele universet. Hos os finder du bl.a. en guide til forældre, hvis børn pludselig begynder at interessere sig for Pokemon.

Derudover er vi unikke ved, at vi:

har det største udvalg af Pokémon i Danmark

tilbyder prisgaranti

tilbyder hurtig levering

giver sublim vejledning og guides.

NYHEDSBREV