Prismatch
Gratis fragt ved køb over 1000
60 dages returret
Fremragende på Trustpilot
Om os, billeder af kort

Hos Pocketmonster.dk er vi vilde med Pokémonkort! En passion vi gerne vil give videre til dig ved at tilbyde et af Danmarks største udvalg af Pokémonkort. Vi vil gerne have de bedste kort til decket, de ældre kort til samlemappen og de sejeste kort til skolegården. Vi er med andre ord hele tiden på udkig efter de bedste kort, og derfor opdaterer vi også løbende vores sortiment. Så hold øje med siderne, der vil ofte komme nye Pokémonkort til salg! I løbet af de sidste par år har vi også udvidet vores sortiment med figurer, bamser og andet Pokémon legetøj. Vores mål er at være Skandinaviens største forhandler af Pokémon legetøj. Det er vigtigt for os at pointere, at vi kun sælger ægte produkter.

I 2023 åbnede vi vores 200 kvm flotte butik - kun fyldt med Pokémon! Læs mere om butkken her.

Vi sender altid vores produkter forsvarligt, bl.a. vil alle vores enkeltkort blive sendt i sleeves og i hårde plastiklommer. Vi bestræber os på at sende varerne så hurtigt som muligt. Læs mere om fragt og levering her.

Vi gør meget ud af at være en sikker shop at handle i, og derfor er vi også en del af flere forskellige foreninger, der løbende tjekker vores forretning igennem for jeres og for vores egen skyld. Vi er bl.a. medlem af:

  E-mærket                 Sikker-nethandel

E-mærket            sikker-nethandel.dk

 

Pocket Monster ejes og drives af

MJ Kratz I/S
CVR-nr. 38188321
Jagtvej 25
2200 København N

Historien bag Pocket Monster

Det hele startede i 2016, da min dreng på seks år pludselig fik en voldsom interesse for Pokémon kort. Jeg ledte rund på nettet, men jeg blev aldrig rigtig klog på, hvad de forskellige kort betød. Da jeg så fandt ud af, hvad der hittede hos drengen, kunne jeg ikke rigtig finde de enkeltkort, han ville have. Der fandtes ikke en dansk webshop, som overskueligt viste kortene i relevante kategorier.

Derfor startede vi webshoppen Pocketmonster.dk, hvor vi har fokus på brugervenlige sider, der har forældre til børn med interesse for Pokémon som vores primære målgruppe. Vi sælger bl.a. Danmarks største udvalg af Pokémon enkeltkort, hvor vi overskueligt lister dem op i kategorier, så hvis børnene fx kun er interesseret i jumbo/store kort, har vi en særskilt kategori for dette. Det er vigtigt for børnene at kunne udvælge specifikke kort, og derfor har vi så stor fokus på at have så mange enkeltkort som muligt. Førhen var det ikke muligt selv at vælge kortene, da det var igennem boosterpakker man fik tilfældige kort. Men med vores Pokémon shop er det muligt at udvælge lige de kort, du eller dine børn gerne vil have på en nem og billig måde!

Det er vores mission at have den bedste og mest brugervenlige danske webshop og fysiske butik til forældre og børn, der interesserer sig for Pokémon legetøj. Så hvis du har spørgsmål eller forslag til et kommende blogindlæg eller nye kort/legetøj, er du meget velkommen til at kontakte os.

Vi skriver også blogindlæg, som kan give forældre og andre interesserede et indblik i Pokémon-verdenen.

Lige lidt bonusinfo her til sidst. Navnet Pocket Monster er faktisk det oprindelige navn, som så blev sammenkogt til Pokémon.

NYHEDSBREV