Prismatch
Gratis fragt ved køb over 1000
60 dages returret
Fremragende på Trustpilot

Er du også interesseret i hele Pokémon-verdenen?

Vi vil i vores blog fortælle om alt for Pokémon kortenes funktioner, til guides og månedens Pokémon. Hele Pokémon-universet finder vi interessante, og vi brænder for at fortælle endnu mere om de fantastiske Pokémons.

Pokemon kort som investering
Er Pokémon-kort en god investering?

Pokemon-kort har igennem årene opnået stor popularitet som samleobjekter, og flere overvejer at investere i dem. Men er Pokémon kort virkelig en god investering? I denne artikel vil jeg dykke ned i emnet og undersøge forskellige aspekter vedrørende Pokémon-kortinvestering.

Pokémon Pokédex
Hvad hedder figurerne i Pokémon?

I dette blogindlæg kan du blive klogere på de forskellige Pokémonfigurer. Lær mere om de fantatiske og meget forskellige Pokémon!

pokemon-lost-origin-booster-packs
Hvor kan man købe Pokémonkort?

Bliv her klogere på, hvor og hvilke kort du kan købe. Der findes hundredevis af forskellige slags kort, derfor giver vi her nogle gode råd til hvordan du finder det rigtige.

Pokemon generations
Generationer i Pokémon spil

I dette blogindlæg kan du læse mere om, hvad generationer i Pokémonverdenen betyder. Du kan også blive klogere på, hvornår den første generation udkom, og hvor mange der er i dag.

Pokemon deck build
Hvordan spiller man med Pokémonkort?

Læs her, hvordan du spiller med dine Pokémonkort. Vi giver inblik i, hvordan du udvælger kort, angriber din modstander og meget mere.

Kort over Pokemon verdenen
Hvad er Pokémon?

Vil du gerne vide mere om, hvad Pokémon egentlig er? Eller er dine børn begyndt at snakke om Pokémon,? Læs dette indlæg og bliv klogere på Pokémon

Forskellige typer af Pokemon
Hvor mange Pokémon findes der?

Der findes et væld af forskellige Pokémon, og der kommer fortsat flere til i forbindelse med nye udgivelser af spil og nye generationer. Se de sidste nye tal her

Game Boy og Pokemon
Hvornår kom Pokémon til Danmark?

Der er sket meget, siden Pokémons start i 90’erne og til i dag – bliv klogere i dette indlæg om, hvordan vi har taget imod Pokemon i DK!

Pokémonguide til forældre

Bliv klog på, hvilke Pokémon kort børnene er vildest med, så du kan købe kortene de helst vil have!

Pikachu Illustrator kort PSA 10
Verdens dyreste Pokémon-kort

Et Pikacu Illustrator-kort blev i 2021 solgt for 36 millioner kr. Det er dermed det dyreste Pokémon-kort i verden. Læs her hvorfor

NYHEDSBREV