Prismatch
Gratis fragt ved køb over 1000
60 dages returret
Fremragende på Trustpilot

Hvad hedder figurerne i Pokémon?

Jacob Kratz1. januar 2023

Uanset om du for nylig har fået øjnene op for Pokémon, eller om du længe har været fan, har mange et ønske om at kende til alle figurerne i det fiktive univers. 

Men det kan hurtigt vise sig at være en omstændig opgave. Der findes nemlig et væld af forskellige Pokémon, og eftersom der fortsat kommer flere til i forbindelse med nye udgivelser af spil og nye generationer, kan det være svært at holde styr på, hvad alle figurerne hedder. 

I dette blogindlæg kan du blive klogere på de forskellige Pokémonfigurer. 

Hvor mange Pokémonfigurer er der? 

Der findes som nævnt et væld af forskellige Pokémonfigurer, og selvom man måske skulle tro, at det ville være nemt at komme med et konkret svar på præcis hvor mange, er det ikke så simpelt. Både fordi der hele tiden bliver tilføjet nye, og fordi der er delte meninger om, hvordan man tæller, om en Pokémon er unik eller ikke. 

Med lanceringen af Pokémon Legends Arceus vil vi mene, at der i dag findes 905 unikke Pokémon. 

Læs mere om de forskellige typer af Pokémon her. 

Pokémonfigurernes udvikling

Selvom vi i dag tæller 905 unikke Pokémon, har det ikke altid været sådan. Pokémon udkommer nemlig i såkaldte generationer, hvor udgivelsen af et nyt Pokémonspil tæller som en ny generation. 

I den første generation af Pokémon, som udkom i 1996, var der 151 forskellige Pokémonfigurer. Det var i den første generation, at vi stiftede bekendtskab med nogle af de Pokémon, der endnu den dag i dag er nogle af de mest kendte. 

På National Pokédex’ liste over Pokémon finder vi bl.a. Bulbasaur som nummer 1, Charmander som nummer 4, Pikachu som nummer 25 og Meowth som nummer 52. 

Læs mere om de forskellig generationer af Pokémon her. 

Liste over alle Pokémon

Hvis du gerne vil have den fulde liste over alle de Pokémon, der findes i dag, skal du tage et kig på et Pokédex. Ordet Pokédex er en sammentrækning af Pokémon og Index, og det er netop, hvad det er: Et redskab, som er programmeret til at indsamle og give informationer om de forskellige Pokémon. 

Der findes mange forskellige sider, som tilbyder et Pokédex og med en hurtig Google søgning kan du finde din favorit og lære de mange forskellige Pokémon at kende.

Se vores store udvalg af Pokémonfigurer her. 

 

Pokédex Pokémon Go

Pokédex fra Pokémon Go, der viser de første 151 Pokémon.

Del dette indlæg

Abonner
Underrette om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

NYHEDSBREV