Kontakt

Du kan altid kontakte os på info@pocketmonster.dk – vi svarer inden for 24 timer. Du er også velkommen til at sende en mail via formularen.

Derudover kan du også skrive en sms eller ringe til os på 51 89 48 28. Sms’er svarer vi på løbende og hurtigt.

Ofte stillede spørgsmål

Hvad koster forsendelse fra webshoppen?

Det afhænger af valg af leverandør. Vi sender med både DAO, GLS og PostNord. Det koster fra 32,50 kr. og op til 66 kr. at sende en vare alt afhængig af leverandør, og om det skal være med eller uden omdeling. Husk, vi tilbyder gratis fragt med DAO ved køb over 600 kr.

Hvor lang er leveringstiden?

Vi bestræber os på at gøre det så hurtigt som muligt. Ofte samme dag eller dagen efter og senest tre dage efter bestillingen (med mindre det er i travle perioder, som fx op til jul). Derefter tager det mellem 1 – 4 dage afhængig af leverandøren, du vælger at benytte. Læs mere her

Hvilke betalingsmetoder kan jeg benytte?

Vi accepterer følgende betalingsmetoder:
. Dankort
. Visa
. Visa Electron
. MasterCard
. MasterCard Debit
. Maestro

Hvor sikkert er det at handle hos PocketMonster.dk?

Der betales via en sikker og krypteret SSL-forbindelse (Secure Socket Layer). Dette betyder at dine kortoplysninger ikke kan læses af udenforstående.

Hvad sker der, efter jeg har købt en vare?

Når du har afgivet en bestilling, vil du modtage en online bekræftelse. Skulle du ikke modtage denne bekræftelse inden for 1 time, bør du kontakte os. Du vil desuden modtage en ny mail, samme dag som din ordre er afsendt, hvor der vil være et sporingsnummer med, så du altid kan følge din vare.

Får jeg en kvittering for mit køb?

Den odrebekræftelse du får tilsendt ved bestilling, er din online kvittering for dit køb hos Pocketmonster.dk

Kan jeg refundere mit køb? Hvordan?

Du har altid 60-dages returret hos os. Før du returnerer dine varer, skal du skrive en mail, eller bruge beskedmodulet til højre, hvor du skriver ordrenummer og hvorfor, du har fortrudt dit køb. Derefter sender du ordren til adressen: Blegdamsvej 20, 4. t.v. 2200 København N. Vi kan hjælpe dig med en returlabel. 

Send os en besked