Prismatch
Gratis fragt ved køb over 1000
60 dages returret
Fremragende på Trustpilot

Har dit barn pludselig fået en stor interesse for Pokémon og brændende ønsker sig Pokemon kort, figurer eller en bestemt bamse? Og synes du, det er forvirrende at finde ud af, hvad der er hvad i dette fantastiske, men også enorme, Pokémon-univers?

Hvis det er tilfældet, så tjek denne købsguide ud, for den tager højde for, hvor erfaren dit barn er til at lege og eller spille med Pokémon kort. Hvis det mere er legetøj, du leder efter, vil jeg anbefale dig at kigge vores kategori med Pokémon figurer igennem eller vores Pokémon bamser, hvis det mere er til kram og en fast Pokémon-makker.

Pokémon kort til børn, der lige er begyndt

Hvis det er første køb til barnet, vil vi anbefale, at I køber en af de pakker, som vi har sammensat. Det er en billig og nem måde at få mange kort på. Derudover anbefaler vi også en mappe, så de har et sted at samle deres kort, så de lettere kan transportere og passe på dem. Vi har lavet pakkeløsninger med mapper i også.  Se nogle eksempler her:

Pokémon kort til børn, der har kort i forvejen

Hvis barnet har samlet på kort et stykke tid, har han eller hun sikkert nu fået en ønske om bestemte kort. Så hører I sikker ord som GX kortV kort eller måske kæmpe/jumbo kort. Og I hører sikkert også om bestemte Pokémoner. Vi har lavet et filtersystem, hvor I nemt kan finde specifikke typer af kort (V, GX, store kort mv.) eller I kan søge på bestemte Pokémoner, meget liv eller høj skade. Klik på filter under kategorisiderne, og I får vist mulighederne.

Nedenfor er eksempler på kort, som ofte er i høj kurs hos børn, der I forvejen har flere kort:

Pokémon kort til børn, der har stor erfaring og mange kort

Nu begynder børnene ofte at gå op i de meget sjældne kort. Så hører I nok ord som regnbuekort eller secret rare kort. Måske også Mega EX kort? Nu er valgmuligheder mindre og prisen også større. Her kan I igen filtrere for at finde specifikke kort. Her er gode eksempler på kort til børn, der har mange kort i forvejen:

Pokémon kort til børn, der gerne vil spille med kortene.

Mange børn starter ud med at kigge på kortene eller bytter med dem – måske også lege små egenopfundne lege med kortene. På et tidspunkt viser de måske også interesse for at spille med dem efter de officielle regler. Det kan være svært at komme i gang med. Men heldigvis har Pokémon gjort det lettere at spille med dem via deres færdiglavede spilpakker. Dem kan du se eksempler på her:

Pokémon kort til ældre børn eller voksne, som samler på kort

Samleren går normalt efter meget specifikke kort. Ofte er det de ældre kort, måske endda en bestemt serie? Igen kan vores filtreringssystem hjælpe jer på vej. Nedenfor er eksempler på ældre kort, som samlere typisk går efter.

NYHEDSBREV