Prismatch
Gratis fragt ved køb over 1000
60 dages returret
Fremragende på Trustpilot

Hvor kan man købe Pokémonkort?

Jacob Kratz31. oktober 2022

Er du også fan af kortene fra det spændende univers, hvor de magiske Pokémon lever side om side med mennesker? Det forstår vi godt. Interessen for Pokémonkort er stor for både børn og voksne, som samler på og spiller med de populære kort.

Her på siden kan du læse mere om, hvor du kan købe Pokémonkort, og hvad du skal være opmærksom på, når du køber

Booster pakker - et spændende og også tilfældige element

Der findes et stort udvalg af forhandlere af Pokémonkort, og hvor, du skal købe dine Pokémonkort, kommer i høj grad an på, hvad du er på udkig efter.

Mange webshops (naturligvis inklusiv os) og supermarkeder sælger booster pakker, som nok er den mest almindelige måde at få Pokémonkort på. Disse pakker er grundelementet i universet af Pokémonkort, og det er her, størstedelen af kortene stammer fra.

I en booster pakke får du 10 Pokémonkort, som du først får afsløret, når du åbner pakken. Du kan derfor være heldig at få lige det kort, du mangler i din samling, men eftersom det er tilfældigt, hvordan pakkerne blandes, er der ingen garanti. Det er derfor en spændende måde at udvide din samling af Pokémonkort på, som tiltaler mange samlere.

Læs mere og se vores booster pakker her.

pokemon-lost-origin-booster-packs
Pokemon kort kategori

Unikke Pokémonkort

Vil du derimod være sikker på at vide, hvilket kort du får, kan du hos mange specialiserede Pokémonbutikker (igen: naturligvis inklusiv os) købe Pokémonkort enkeltvis. Du kan f.eks. købe de populære V, GX, EX eller store/jumbo enkeltkort og få netop det kort, der fuldender din samling. 

Vi har også en hel kategori med sjældne Pokémonkort, som ofte er sjældne glimmerkort, der byder på noget helt særligt og som ikke findes i de andre kategorier. 

Når du køber Pokémonkort enkeltvis, skal du være sikker på, at du køber fra en troværdig sælger. Der findes falske kort derude, og det kan være svært at vurdere, om et kort er ægte eller ej. 

Hos Pocketmonster sælger vi kun ægte Pokémonkort, så du kan være sikker i dit køb. 

Læs mere og se alle vores Pokémonkort her. 

Hvad koster Pokémonkort?

Det er ikke muligt at sætte én fast pris på Pokémonkort, da prisen på de enkelte kort varierer. Det afhænger bl.a. af, hvilket kort det er, hvor sjældent kortet er, og hvilken stand det er i. Under de forskellige produkter her på siden finder du altid en pris, så du kan se, hvad kortet koster. 

Stort udvalg af Pokémon

Vil du have endnu mere Pokémon? Hos Pocketmonster finder du udover Pokémonkort også Pokémonbamser og Pokémonfigurer, som både kan bruges til leg og pynt. Du finder også et stort udvalg af Pokémonmapper, så du nemt kan holde styr på dine Pokémonkort. 

Skulle du være på jagt efter et bestemt Pokémonkort, som du ikke kan finde hos os, er du mere end velkommen til at kontakte os. Så gør vi, hvad vi kan for at finde det til dig. 

Kontakt os her. 

Del dette indlæg

Abonner
Underrette om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

NYHEDSBREV