Prismatch
Gratis fragt ved køb over 1000
60 dages returret
Fremragende på Trustpilot

Pokémonkort – bytteguide til forældre

Jacob K22. august 2022

Hvis du har børn, der er vilde med Pokémon kort, har du sikkert oplevet, at dit barn ofte bytter sine kort med vennerne. Måske har du også oplevet, at dit barn har fortrudt et bytte, som de har foretaget? Hvis dette virker bekendt, kommer vi her med en guide til, hvordan du kan forholde dig, og hvad du som forældre – måske i samarbejde med skolen/institutionen - kan gøre for at bytteoplevelsen bliver bedre for børnene.

En stor del af glæden for flere børn er at bytte med kortene. For de helt små handler det overhovedet ikke om penge, og de har fokus på helt andre ting, som fx deres ynglings Pokemon, hvor sejt kortet ser ud, eller hvor meget skade og liv kortet har. Når børnene danner deres egne regler, kan det også være svært som forældre at få indblik i børnenes egne byttereglerne. Derfor kommer vi her med gode tips, som vi håber kan gøre det lidt nemmere at navigere i bytning af Pokemon kort.

6 konkrete Pokémonkort bytteråd:

  1. Foreslå børene at dele deres kort op i to bunker. En byttebunke, som de kan tage med i skolen, og en bunke, der ikke skal byttes med. På den måde kan man komme nogle konflikter til livs, da børnene undgår at skulle sige nej til bytning af deres sejeste kort. Hvis de gerne vil have dem med i skolen kunne opdelingen i to mapper være en mulighed, hvor de så fra start kan sige, at der ikke skal byttes fra den ene mappe.
  2. Foreslå at lave en generel regel om, at man godt må fortryde sit byt i x-antal dage. Vi har set det kan løse flere konflikter, hvis man i fælleskab på tværs af hjemmet og skolen/fritidshjemmet har denne regel. Udfordringen kan være at implementere den, og nogle vil måske også mene, at børnene skal lære at stå ved deres byt.
  3. Undgå at bytte med falske kort. Det kan til at starte med være svært at spotte, derfor har vi også skrevet en guide til at se, om kortene er falske. Hvis man så samtidig får indført, at de godt må fortryde deres bytte igen, er der gode muligheder for at komme problemstillingen med falske kort til livs. Der er mange gode argumenter at undgå falske kort, de har både lav kurs hos børnene, de er produceret under dårlige forhold og de har ingen værdi.
  4. Sæt dig ind i, hvilke kort der generelt hitter, så de bytter på lige fod. Vi har skrevet en guide om børnenes favoritkort her, som er taget ud fra vores data med salg og dialog med mange hundrede børn og forældre.
  5. Lad ikke børn, der har stor aldersforskel bytte med hinanden. Det er ofte meget forskellige parametre, de tager udgangspunkt i alt efter alder. Jo ældre de bliver, des mere fokus har de på værdien af kortene. Så de store kan (bevidst eller ubevidst) snyde de mindre børn til at bytte.
  6. Forstå kortene ud fra om de er sjældne eller ej. Generelt er det godt at kunne se om kortet er sjælden eller ej. På den måde kan du bedre forstå om et kortbyt har været ligeligt eller ej. Vi har skrevet en udførlig guide til sjælden Pokemon kort.

Jeg håber, disse 6 råd kan give lidt mere klarhed over, hvad der er op og ned, når der byttes med Pokemon kort. Hvis dit barn mangler kort, har vi over 1000 forskellige Pokémon enkeltkort.

Pokemonkort bytte børn
Del dette indlæg

Abonner
Underrette om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

NYHEDSBREV