Prismatch
Gratis fragt ved køb over 1000
60 dages returret
Fremragende på Trustpilot

Mini tin fra Celebrations med Turtwig, Chimchar og Piplup

199,00 kr.

Sød lille tin med motiver af Turtwig, Chimchar og Piplup fra Generation 4.

Metalæsken indeholder følgende: to boosterpakker fra Celebrations med 4 kort i hver, 1 boosterpakke med 10 kort, et billedkort med  Turtwig, Chimchar og Piplup som kun fås i denne minitin og en mønt fra Celebrations.

Der findes 8 minitins i serien med forskellige motiver. Saml dem alle for at få din samling komplet.

Ikke på lager

Fremragende på Trustpilot
Prisgaranti - fundet billigere? Vi matcher prisen!
60 dages returret og hurtig levering
1.000,00 kr. tilbage til gratis fragt
Varenummer (SKU): 0820650809378-5 Kategori:

Beskrivelse

Her får du en lille sød tin med motiv af de tre populære pokemons fra Generation 4 + to af de populære Celebrations boosterpakker 1 boosterpakke fra en anden serie, et flot promokort der matcher tinnen samt en mønt.
Saml alle 8 minitins der findes i serien.
I anledning af Pokemons 25 års jubilæum udgav Pokemon i oktober 2021 serien: Celebrations Dette er en helt særlig serie hvor alle kort har det særlige Celebrations logo der forestiller et Pikachu hoved med tallene 2 og 5 i hver side som kinder. Serien indeholder 50 forskellige pokemon kort fordelt på 2 serier, selve Celebrations serien med 25 kort og Classic Collection med 25 kort. Alle kortene er Holo kort, som også er noget helt særligt for Celebrations serien. Der findes mange vilde kort i Celebrations serien såsom: Shiny Mew guldkort, Base Set Charizard eller Umbreon Gold Star. Celebrations serien har ikke boosterpakker som løssalg. De bliver kun solgt i bokse og tins og boosterpakkerne indeholder kun 4 kort i stedet for 10.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.

NYHEDSBREV