Prismatch
Gratis fragt ved køb over 1000
60 dages returret
Fremragende på Trustpilot

Første Chilling Reign pull rates data fra lige før release

Jacob Kratz16. juni 2021

En af vores amerikanske kollegaer har været så venlige at give os lidt data for, hvordan det ser ud med at få de helt sjældne alternative art og sercret rare kort fra Chilling Reign. Se billedet nedenfor.

Chilling Reign pull rates

Data er fra 1624 boosterpakker åbnet, ikke fra Boosterbokse men fra Trænerbokse og blisterpakker. Det Moltres alternative art V kort ser meget anderledes ud end, hvad vi er vandt til at se af Pokémon kort, efter vores mening. Er det flot efter jeres mening? Og hvad håber I på at trække ud af disse Chilling Reign boosterpakker? Snorlax i secret rare, ser også ret nice ud, efter vores mening!

Kort om Chilling Reign

Chilling Reign er det 6. sæt i Pokémon Sword & Shield serien. Sættet fokuserer især på de nye Pokémons fra Galar regionen, og vi ser endnu flere kort med Single Strike og Rapid Strike, som først blev introduceret i Battle Styles sættet. Sættet byder bl.a. på:

  • Over 190 kort.
  • Snesevis af Pokémon oprindeligt opdaget i Galar-regionen
  • 15 kraftfulde Pokémon V og 8 enorme Pokémon VMAX
  • Nye Single Strike og Rapid Strike kort
  • Mere end 25 trænerkort og 3 nye specielle energikort

Den komplette Sword & Shield - Chilling Reign-udvidelse vil være tilgængelig fra d. 18 juni. Hvis du forudbestiller hos os, sender vi ud d. 17., så du har det til release.

Del dette indlæg

Abonner
Underrette om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

NYHEDSBREV